SPLL:n vuosikokous lauantaina 27.1.2018

Hyvät SPLL:n jäsenet, on jälleen aikan tavata vuosikokouksen merkeissä. Vuosikokous järjestetään Helsingissä lauantaina 27.1.2018 klo 17:00. Kokouksen tarkempi paikka sekä tarkennettu esityslista julkaistaan kaksi viikkoa ennen kokousta. Mikäli sinulla tai surffi-/ pursiseurallasi on mielen päällä jokin asia, jonka toivoisit otettavan esille vuosikokouksessa, lähetä asiasta lyhyt esitys perusteluineen sähköpostitse osoitteeseen info@purjelautaliitto.fi. Esitykset on lähetettävä perjantaihin 12.1.2018 mennessä, jotta ne ehtivät mukaan esityslistalle.

Vuosikokouksen esityslista

1 Kokouksen avaus

2 Kokouksen järjestäytyminen

3 Esityslistan hyväksyminen työjärjestykseksi